Nové silniční podsestavy pro C3D 2015

Je mi velkou ctí uvítat v našem Civil 3D teamu nového kolegu Ondru Vojtěchovského, který bude mimo standardního supportu a školení přispívat také na váš oblíbený blog. Ondrův debut jsou tyto 3 zbrusu nové silniční podsestavy.

Obrubník nájezdový
Tato podsestava vytvoří betonový silniční obrubník včetně betonového lože s vrstvou podsypu. Ve výchozím nastavení podsestava vykresluje standardní nájezdový obrubník 15x15 cm se zaoblenou hranou. Při úpravě rozměrů lze touto podsestavou vykreslit taktéž silniční obrubník používaný především v intravilánu (např. 10x25 cm).



Obrubník zahradní
Tato podsestava vytvoří betonový zahradní obrubník včetně betonového lože s vrstvou podsypu. Obsahuje mnoho parametrů zvyšujících její variabilitu.
Vjezd s chodníkem
Tato podsestava vytváří 4-vrstvý vjezd s chodníkem navržený na základě českých norem. Hlavní části podsestavy tvoří betonový nájezdový obrubník s betonovým ložem a posypem, rampová část chodníku včetně konstrukce a pochozí část chodníku včetně konstrukce.


Myslím, že na první pokus to není vůbec špatné :) A přeji kolegovi takové nadšení jako doposud. Civil podsestavy budou během zítřka ke stažení na našem helpdesku.
A na závěr jedna výborná zpráva. Je to trochu "mimo mísu", ale stojí za to. Google uvolnil verzi Google Earth Pro ZDARMA! Nejdříve se zaregistrujte pro získání licence a pak už stačí stáhnout plnou verzi. Kdo by si rád nezalítal :)

Komentáře