Prohlížeč Civil projektů A360

Univerzální webový prohlížeč CAD dat - Autodesk A360 Viewer - si dokáže poradit i s DWG výkresy obsahujícími civilovské objekty. Nejen výkresy a modely z AutoCADu, ale i DWG projekty z AutoCADu Civil 3D, Plant 3D nebo Architecture si tak můžete kdekoliv a bez potřeby jakéhokoli software interaktivně prohlížet, diskutovat nad nimi v týmu, přistupovat k jejich vlastnostem, nebo vytvářet řezy v libovolné rovině. Stačí vám jen internetový prohlížeč.


Bezplatný A360 Viewer lze použít buď samostatně, jako čistý prohlížeč - viz např. cadforum.cz/viewer (nebo 360.autodesk.com/Viewer), nebo jako přímá součást cloud úložiště a služeb Autodesk 360 (Autodesk A360 Drive), nebo jako součást aplikace pro správu projektů Autodesk A360 Team. Vyzkoušejte si sami prohlížení CAD dat v prakticky libovolném souborovém formátu - je podporováno více než 70 formátů. A360 Viewer pracuje na všech web browserech podporujících HTML5/WebGL - např. Google Chrome, Firefox, Safari. A360 lze používat i na mobilních zařízeních (formou aplikace i v některých mobilních web browserech).

Chcete-li se dozvědět více o systému pro správu projektů A360, navštivte 23.6. náš workshop Pohodlná správa projektů a sdílení dat s A360 (Praha, od 9:30).

Komentáře