Webinář Railway Tools a pár novinek...

     Dobrý den, máme pro vás připraveno pár novinek a hlavně drobnou reklamu na náš páteční webinář.

Webinář

     Mnozí z vás si již mohli všimnout na CAD Fóru nebo na CAD Studio stránce, že se tento pátek od 12:30 koná webinář, který se bude věnovat představení aplikace Railway Tools. Pokud máte chvilku času a přemýšlíte, jak urychlit a usnadnit si projektování v Civilu, určitě se stavte. Předvedeme, co jsme vytvořili a určitě se Vám to bude líbit.

Pár novinek. 

     1) Vytvořili jsme nový instalační soubor pro Silniční extravilánový balíček podsestav pro verzi 2017. O licenci si již nemusíte psát na helpdesk, ale můžete si ji sami vygenerovat. Stačí si na helpdesku skočit do kategorie - ZÍSKAT LICENCE BONUS APLIKACÍ - v pravém dolním rohu. Licencujete si tedy celý balíček najednou a již by neměl být problém s importem palet. Zároveň je přidána nová funkce, která vám hlídá aktuální verzi produktu.



     2) Byla aktualizována podsestava jízdního pruhu, která umí cílovat na obě strany. Tento pruh není součástí balíčku, ale stáhnete si jej na helpdesku samostatně. Nově umí klopit pláň dle klopení vnitřního pruhu nebo ji můžete nechat klopit automaticky dle sklonu krytu. Jak si nastavíte, tak to máte :)

     3) ***EDIT 16.10.2016

     Na helpdesku si můžete stáhnout novou sirkovou podsestavu, která dodržuje vámi nastavenou maximální šířku svahu. Umí svahovat na terén, takže v tom je její první odlišnost od podsetavy, kterou najdete na paletě všeobecné.
    Jejím dalším parametrem je rozsah sklonů svahu, ve kterém se chcete pohybovat. Podsestava zkrátka svahuje k povrchu v minimálním sklonu, jaký nastavíte, a pokud by náhodou měla překročit max stanovenou šířku, její sklon se začne zvětšovat. Zvětšuje se do chvíle, dokud nenarazí na max hodnotu sklonu.
     Umí toho ještě trochu více, tak ji zkuste :)


Komentáře