Pozvánka na webinář a rychlé zprávy

Dobrý den,
dnes jen takový jednoduchý příspěvek.

    Možná jste již zaregistrovali na našich hlavních CAD Studio stránkách, že se dnes chystá webinář, ve kterém ukážeme používání naší nové utility pro Křížení inženýrských sítí a půjdeme pěkně do hloubky. Máte-li zájem ještě se přihlaste, začínáme v 12:30 :)


     Další dobrou zprávou je, že během příštího týdne vyjdou aktualizované Silniční extravilánové podsestavy společně s další verzí šablony vše pro verzi 2018. Máte se na co těšit :)

     V průběhu následujícího týdne byste se rovněž mohli dočkat nového XML souboru pro návrh polních cest dle ČSN 73 6109. Umožní vám jednoduše nastavit klopení pro různá šířková uspořádání a řídit rozšiřování odsazených tras.

    Pokusíme se přidat i nějaký ten článek s popisem různých funkcí. Stále však něco vytváříme a nemůžeme se od toho odtrhnout...

    Než se s vámi rozloučím, rád bych vás ještě upozornil na měsíc starý hotfix, který opravuje funkčnost mapových podkladů v AutoCADu obecně. Microsoft se rozhodl své Bing mapy aktualizovat na novější verzi 8, a tak na to Autodesk reaguje tímto hotfixem, aby vše fungovalo jak má. Jedná se o tuto funkci.


    Hezký den a víkend :)


Komentáře