Nová podsestava parametrického chodníku

Omlouvám se trochu za větší prodlení mezi jednotlivými články, ale věřte, že tento čas vyplňujeme smysluplně a že pilně vyšíváme na nových podsestavách. Jak již bylo řečeno dříve, v rámci českého "Country Kitu" nebylo možné zaimplementovat více českých podsestav, proto se snažíme toto "manko" dohnat a doplnit.

Tedy dnešní nocí počínaje přibyl na našem HelpDesk portále resp. na našich stránkach s podsestavami další požadovaný kousek - parametrický chodník se silničním obrubníkem.
Lze kompletně definovat následující parametry:
  • šířku chodníku s obrubníkem včetně cílování obou hran (horizontálně i vertikálně)
  • volitelné sklony chodníku, pláně, pláně pod bet. ložem
  • volitelné tlouštky konstrukcí
  • napojení na silniční pláň (výškově, případně sklonově)
  • vlastní nakódování hran, bodů a tvarů
V zásobníku máme připravený ještě vjezd s proměnlivým chodníkem a další. Pokud by vás něco dalšího napadlo, tak nám dejte vědět ...a nemusí jít jen o silničařinu.

Komentáře

  1. Dobrý den, silničářské podsestavy jsou super.
    Bylo by ale možné přidat i nějakou tu podsestavu pro vodaře, opevnění dna záhozovou patkou o kterou je opřena dlažba a rovnanina, opěrná zeď, dlažba dna? Děkuji a přeji hodně úspěchů. Váš blog je super. Jaroslav Gric

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, děkuji za pochvalu :). Jsem rád, že se podsestavy líbí. Věřte, že je za tím docela dost práce. Pokud nám pošlete nějaké rozumné vzoráky s popisem, jak by se podsestavy měly chovat. O něco se časem určitě pokusíme.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, určitě pošlu jak se mi trochu uvolní ruce v práci.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, pane Folbere, mám nachystaných 5 typů podélného opevnění. Bylo by prosím Vás možné, že by jste z nich udělal šablony pro vodaře? Jak Vám můžu poslat výkres s opevněním zaslat? Děkuji Jaroslav Gric

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, zkuste mi to poslat na můj firemní email. Zkusím se na to podívat, ale nic dopředu neslibuji...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat