Aktualizace podsestav a nový InfraWorks 2017.3

Dobrý den,
s radostí vám mohu oznámit, že jsme vydali novou verzi našich extravilánových podsestav. Podsestavy byly na základě vašich podnětů upraveny, opraveny a vylepšeny. Zkrátka jste nám napsali, co vám chybí a co zlobí, a my to opravili. Takže hurá na Helpdesk a stahujte verzi 1.0.12 pro Civil 2017. Uživatelé verze 2016 budou muset chvilku ještě vydržet na stávající starší verzi, ale nebojte, přijde i na vás.

***
10.2.17 v 19h byly nahrány extravilány 2016 na HD. Aktuální verze k tomuto datu je 1.0.9

     A o jaké změny jde? Jedná se především o změny v násypové části, kdy se změnilo malinko kódování bodů a spojnic. Podstatnější však je, že se již nevyskytují chyby ve sklonech svahů na lomeném násypu a vše je podle normy. Dále byl upraven výkop, resp sklony v příkopu a rigolu v hotové sestavě.

   
     Další aktualizací, která světlo světa spatřila již na začátku měsíce, je nový InfraWorks 2017.3. Autodesk vší silou pracuje na tom, aby se z InfraWorks stal skutečný inženýrský nástroj. Pomalými krůčky se k tomu snad jednou dostane, prozatím tu však pro vás budeme stále odhalovat taje Civilu 3D, tak nebojte :).

     Zde najdete rychlé krátké video zabývající se novinkami. Kdybyste měli zájem o více informací, tak nám napište. A když už o tom mluvíme, příští týden vás čeká jeden český webinář, tak se přihlašte ;-)

    Novinky v InfraWorks 2017.3 jsou následující.

- vylepšená správa pohledů na model, možnost definování vlastního pohledu
- rozšířené možnosti mostního modulu
- popisky přidány pro trasu, lze popsat staničení hlavních bodů trasy
- modelování svahů umožňuje vytvářet oblasti a v nich definovat různé sklony a délky přechodů
- vylepšený výpočet kubatur
- speciální model stromu - zobrazuje se na základě zoomu
- možnost vytáhnout konkrétní body z mračna bodů a nahradit je geometrií (např. lampy ve městě)
- pro vodaře pak simulace povodňových stavů





Komentáře