CAD Fórum 2017 a webinář - Polňačky

Dobrý den
ke konci týdne, doufáme, že už nepracujete a vydali jste se vstříc víkendovým dobrodružstvím. My už se také chystáme, ale ...


    ... Rádi bychom Vám ještě poděkovali za účast na CAD Fóru 2017 v Brně. Bylo to snad pro všechny příjemné setkání s hromadou jídla, zajímavými technologiemi, poznáváním nových trendů a snad i kolegů v oboru. Dle vašich hodnocení musíme konstatovat, že se akce vážně povedla. Bodování dopadlo následovně.
   
     Nejhorší hodnocení bylo 1,73. Což je super výsledek :). Naše přednášky týkající se Civilu pak získaly 1,14 a 1,19, takže těsně od sebe. Velmi nás to těší a především si ceníme komentářů k hodnocení, protože ty nás dokáží posouvat dál. Konstruktivní kritika vyjádřená slušnou formou prostě potěší :) Takže díky a příští rok někdy kolem 12.9. - 13.9. na viděnou!


    ... dnes se konal webinář na téma automatizace návrhu polních cest. Kdo chyběl a rád by se vzdělal, mrkněte na helpdesk do sekce webinářů a pátrejte po Webinář Civil 3D: Návrh polních cest. Celý webinář je na 24 min, takže nic zdlouhavého. V pondělí byste to tam mohli najít :)

     ... dnes rovněž vyšel nový Vehicle tracking 2018.1. Jak bylo řečeno na CF17, tyto větší aktualizace usnadní přechod k novým funkcím a měly by být přístupnější a pohodlnější k instalaci. Takže zkontrolujte vaši počítačovou aplikaci. Podrobněji se budeme změnám věnovat příští týden.

     Teď už hurá od pracovních počítačů, pěkný víkend.

Komentáře