Navrhujeme polňačky - nová kritéria XML

Dobré dopoledne,

     CAD Fórum 2017 se nám pomalu blíží. Pokud jste se na něj nepřihlásili, je nám to líto a budeme se na vás těšit příští rok, jelikož dnešním dnem skončily oficiální přihlášky. Pokud jste úspěšně přihlášeni, doufáme, že si z konference odnesete řadu nových poznatků, osvěžíte ty staré a třeba nějakým i přispějete do našeho vývojářského týmu. :-)



    Jedním takovým nápadem přispěl v hospodě i můj spolužák, kterého napadlo, proč ještě není zautomatizován návrh polních cest v Civilu. A vida, teď už bude :)

    Již dnes si můžete z našeho Helpdesku stáhnout soubor kritérií XML, který byl vytvořen v souladu s normou ČSN 73 6109. Na CAD Fóru se o něm účastníci dozvědí více. Pokud byste se rádi dozvěděli, jak kritéria nejefektivněji využít a bohužel se na CF17 dostavit nemůžete, nezoufejte.



    Týden na to se můžete zúčastnit webináře, který se této problematice bude věnovat. Ukážeme si v něm, co a jak nastavit, aby vám to práci ulehčilo. Prozatím můžete testovat a zkoušet sami.

     Doufám, že vám tento soubor ulehčí navrhování. A co vy? Taky s námi zajdete na pivo, abychom společně vymysleli nějaká další vylepšení? :) Hezký den ...

Komentáře