CAD Studio silniční šablona 2019

Dobrý den,
rádi bychom vás informovali, že nová šablona pro Civil 3D se zaměřením na silnice je venku. Šablonu můžete použít na verzi 2018 a 2019, jelikož jsou navzájem kompatibilní.

   Změn v šabloně je spoustu a abychom je všechny představili, museli bychom popsat pár stránek. Krátký průlet si můžete prohlédnout na videu s příjemnou hudbou.


   Největší novinkou šablony je možnost používat různá měřítka, pro různé výřezy. Příčné řezy můžete mít v 1:100 zatímco situaci či podélný profil v 1:500, což velmi zvýší vaši produktivitu.
   

   Pro naše zákazníky je pak na Helpdesku v sekci Databáze znalostí připraven článek, který podrobně popisuje jednotlivé novinky. Jedno z videí můžete shlédnout i na Youtube. :-)



   *Na Helpdesku, v sekci databáze znalostí, přejděte do sekce Civil 3D, kde naleznete další videa a postupy, jak naši šablonu používat. Články na Helpdesku budou aktualizovány a naleznete v nich podrobnější návody a vysvětlení než na našem YouTube kanálu.

   Máte-li uložen login na náš Helpdesk v prohlížeči ("Přihlásit natrvalo"), můžete se na videa podívat i zde ...






* v prvním vydání nové šablony jsme zapomněli na kód Trativod, takže jsme hned vydali rychlou opravu. Snad to bude vše :) 



Komentáře