Rekonstrukce v5.0

Zdravíme vás v tomto krátkém pracovním týdnu,
doufáme, že i na vás již padla dovolenková atmosféra a někde si užíváte chvilky klidu a pohody. No a pokud do toho ještě čtete náš blog, tak jsme moc rádi :)

   Rádi bychom vás informovali o nové verzi jízdního pruhu pro rekonstrukce a rozšiřování vozovek. Jízdní pruh zazubený vám již nějakou tu dobu slouží, a tak přišel čas na jeho vylepšení - chceme upozornit jak stávající uživatele, tak i ty, kteří třeba ještě zvažují jeho pořízení.


   V každé verzi jsme přidali či upravili nějaké drobnosti, a proto se může zdát že od jedničky k pětce je to velký skok :) . Zas tak dramatické to však není. Tu a tam jsme vypnuli nějakou spojnici, či bod, opravili chování pláně, ale také zavedli zcela nové chování v případě, že vám zazubení vyjde až za konec podsestavy. Podrobné změny se dočtete v přiloženém Readme, které dostane s odkazem ke stažení pruhu.

   Všechny tyto úpravy jsou samozřejmě dostupné všem zákazníkům, kteří si pruh pořídili. Kompatibilita verzí je zaručena, a můžete tak podsestavu dál používat i na starších projektech. Což je velmi důležité a nemusíte se přechodu na novou verzi bát :)

Nové chování v rozšíření - spodní bod pláně "vyleze" za definovanou šířku podsestavy 3.0 m



   Brzy vám přineseme další podsestavy, na kterých pracujeme, abyste mohli pracovat ještě rychleji a efektivněji. Držte nám palce, aby to bylo brzy :) Hezký den

Komentáře