Silniční extravilánové podsestavy 2019

Pěkné páteční odpoledne,

   přinášíme vám novou verzi našich silničních extravilánových podsestav tentokrát jak pro Civil 2019 tak pro Civil 2018. Dali jsme si záležet a přidali pár nových funkcí, opravili nějaké staré šrámy a to vše při zachování kompatibility.    Podsestavy tak můžete bez obav používat jak na verzi 2018, tak na verzi 2019.



   Zároveň jsem pro vás na helpdesku připravili podrobný online help, kde se dočtete vše, co by vás mohlo o tomto produktu zajímat především z technické stránky.
 
   Jak jsem slíbil nedávno, rádi bychom pro vás vytvořili prostor, kde se budete moci sami vzdělávat a zjišťovat informace o našich produktech. A tak se to snažím plnit. Stránky samozřejmě nejsou finální a pravidelně je budu aktualizovat a přidávat různé triky, postupy a tipy.

Studnice znalostí na HD

   Instalační balíček stáhnete rovněž na helpdesku, nově v Dokumenty - Stavebnictví - AutoCAD Civil 3D - Podsestavy - Silniční extravilánové. ZIP archiv obsahuje vše potřebné, co by vás mohlo zajímat. Tak s chutí do toho :-)

Co jsme přidali a opravili ...

*** 
Děkujeme všem, kteří se snaží s námi spolupracovat na zlepšování našich produktů. Podnětů nepřichází málo a snažíme se je plnit postupně. V této aktualizaci se potěší především naší kolegové z SHB Ostrava či pražského Metrostavu, na jejichž podněty jsme se snažili reagovat. Děkujeme :)

Komentáře