Katastrální mapy - pohodlně a za 50%

Dobrý den,
dnes bych rád v krátkém komentovaném videu převedl, proč je dobré využívat aplikaci VFK2DWG.


   I přesto, že si lze dnes bez problému stáhnout katastrální mapy z webu ČUZK zdarma, přináší takto stažený výkres jisté nevýhody, se kterými můžete bojovat. Pojďme se tedy mrknout na to, jak se s nimi vypořádá aplikace VFK2DWG.


   Samozřejmě ne všichni uživatelé docení takto čistý výkres a ne všichni si zakládají na správné správě DWG. Někdo to tam prostě seká a sází, jak ho napadne. :) Pokud, ale chcete své projekty zakládat správně, aby se vám v budoucnu nesekaly, záleží vám na kvalitě a patříte mezi pokročilé uživatele, můžete o aplikaci popřemýšlet.

   Abychom však neplácali jen tak, rozhodli jsme se  do konce ledna naši aplikaci zpřístupnit s 50% slevou. Za pár korun tak získáte trvalou licenci a můžete si být jisti, že s katastrální mapou již nikdy nebudou žádné problémy. 

***
   Více informací o aplikaci se můžete dovědět na eshopu, kde si rovněž můžete vyžádat TRIAL verzi k vyzkoušení, abyste nekupovali zajíce v pytli.

Komentáře

  1. BIMTech tools zdarma dokáží naprosto to samé.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujeme za info :) na trhu existuje spoustu aplikací a výrobců, každý z nich poskytuje jiné aplikace zdarma. Tato je zrovna placená, ale mrkněte na naše jiné aplikace, které jsou zdarma pro naše zákazníky. Je to vždy něco za něco ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat