Civil 3D 2019.3 UPDATE

     Dnes se podíváme na aktualizaci Civilu 3D 2019.3, která je od pátku dostupná ke stažení. Spusťte tedy počítačovou aplikaci Autodesk, klikněte Aktualizovat a během instalace si u nás přečtěte jaké novinky a vylepšení se pro vás právě chystají.

počítačová aplikace Autodesk

Správa datových zkratek

     Pomocí nové systémové proměnné SyncDrefPsetToSource můžete určit, zda budou synchronizovány sady vlastností při synchronizaci odkazů na datové zkratky.
     Nově můžete nastavit jinou cestu k projektové složce, přestože je stávající stále platná. V případě více platných projektových složek zvolíte alternativní cestu nebo zdrojový soubor ve správci datových zkratek (příkaz ManageDataShortcuts).

Správce datových zkratek

Povrchy

     U objemových povrchů došlo k opravě tabulky legendy pro výškovou analýzu povrchu. Kubatury se nyní v tabulce zobrazí správně i při použití rozsahu se zápornými výškami.

Subassembly composer

     Update obsahuje opravenou verzi subassembly composeru. Pokud máte SAC nainstalovaný, bude automaticky v rámci aktualizace starší verze odinstalována a nahrazenou novou.
     V nové verzi je vylepšeno otevírání souborů železničních podsestav, které využívají převýšení koleje. Opraven by také měl být problém s klopením podsestav vytvořených v SAC, které se neprojevovalo v koridoru.
_____________________________________________
Kompletní přehled novinek v update 2019.3 najdete zde

Readme C3D 2019.3

Komentáře