Instalace Civil 3D 2022

Koncem minulého týdne byl uvolněn český country kit pro Civil 3D 2022. Těší nás, že se časová prodleva každoročně zkracuje a nastává tak správná chvíle k instalaci.
Letos bude náš tradiční článek s postupem o něco kratší, celý proces instalace byl totiž o dost zjednodušen. Nejprve si stáhnete instalační balík Civilu ze svého Autodesk účtu, osobně pořád preferuji stažení do prohlížeče. Sice údajně nejpomalejší varianta, ale spolehlivá. Rovnou si stáhněte také country kit buď ze stránek Autodesku nebo u nás.

A jdeme instalovat. Na začátku je potřeba odsouhlasit podmínky používání. Potom zvolíme umístění instalace. Nezapomeňte zaškrtnout možnost instalovat taky Subassembly Composer. A to je skoro vše, počkáme na doběhnutí instalace a restartujeme PC.


Teď už zbývá jen doinstalovat český country kit. Poté budeme mít na ploše dva zástupce Civil 3D 2022. Pro spuštění programu vždy použijeme Civil 3D 2022 Czech.

Pro předplatitele AEC kolekce jsou k dispozici ještě dva samostatné produkty pro Civil 3D. A to Project Explorer a Grading Optimization. Oba stahujte ze svého Autodesk účtu. Po nainstalování je najdete uvnitř Civilu na pásu karet.

Komentáře