Katalog potrubí pro gravitační sítě

 Pro naše zákazníky jsme připravili vlastní katalog potrubí pro gravitační sítě. Katalog je určen pro všechny projektanty, kteří při své práci v Civilu 3D navrhují dešťové či kanalizační stoky. Ať už používáte naši aplikaci Potrubák nebo chcete zaexperimentovat se standardními funkcemi Civilu 3D pro potrubní sítě, s tímto katalogem budete mít k dispozici běžně používané materiály a rozměry potrubí. Katalog lze použít do libovolné verze Civilu 3D. A jako bonus přidáváme i opravu katalogu z českého country kitu pro kruhové potrubí a vpusti.

Věříme, že vám tento katalog pomůže lépe využít potrubní sítě v Civilu 3D. Pokud jste zatím neměli možnost se s nimi blíže seznámit nebo váháte, jak začít, tak právě pro vás nabízíme sběrné školení. Sledujte naše stránky s aktuálními termíny a tématy školení. Součástí kurzu je i licence Potrubáku na 3 měsíce zdarma.

Katalog stahujte z našeho Helpdesku. Jeho obsah vložte do složky:
C:\ProgramData\Autodesk\C3D 20XX\csy\Pipes Catalog\CZ Metric Pipes.

Spusťte Civil 3D jako správce. Nastavte katalog potrubní sítě na CZ Metric Pipe (Structure) Catalog. Příkazem PARTCATALOGREGEN aktualizujte katalog pro potrubí a stavební objekty. Doplňte nové materiály a rozměry potrubí do vašeho seznamu součástí. Celý tento postup si můžete prohlédnout na následujícím videu:

Kompletní přehled všech materiálů a rozměrů potrubí je uveden na následujícím obrázku:


Komentáře

  1. Můžete prosím vysvětlit co znamená přídomek "_ASC" na konci označení vašich potrubí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ASC je zkratka pro Akrance Systems Czech Republic. Tato zkratka v našich šablonách nahrazuje původní zkratku CS (CAD Studio).

      Vymazat

Okomentovat