Instalace AutoCAD Civil 3D 2016 CZ

Rok co rok zde na blogu přicházíme s článkem popisujícím instalaci nové verze Civil 3D. Momentálně jsme již dospěli k číslu 2016, takže se můžeme s chutí pustit do toho...
(O novinkách ve verzi 2016 si můžete přečíst v nedávném článku)

1) Úvodní obrazovka


2) Souhlas s licenčními podmínkami


3) Zde je prostor k vyplnění vašeho sériového čísla a klíče produktu, který je pro samotný Civil 3D 237H1. Samozřejmostí je volba správného typu instalace - samostatná nebo síťová.


4) Na následující obrazovce můžete deaktivovat instalaci Autodesk ReCap, pokud neplánujete pracovat s mračny bodů. Následně otevřete podrobnosti instalace AutoCAD Civil 3D 2016.


5) Doporučuji nainstalovat Subassembly Composer, kdybyste se chtěli někdy pustit do tvorby vlastních podsestav.


Následně zkontrolujte, že instalujete Express Tools, nechte si dát na plochu klasický AutoCAD a pak také český obsah.


Na plochu naopak nepotřebujete dávat zástupce "Civil 3D - metrické". Nesmíte ho ale úplně deaktivovat, protože je vyžadován českým balíčkem.


6) Tím by mělo být veškeré nastavení hotové. Můžete sbalit podrobnosti k instalaci AutoCAD Civil 3D 2016, kliknutím na "Instalovat" spustit samotnou instalaci a počkat, až se Civil úspěšně nainstaluje.



Na rozdíl od minulé verze 2015 zatím nevíme o žádných chybách v instalaci. Pokud by se časem něco objevilo, tak o tom budeme informovat doplněním tohoto článku.

Komentáře