Horká fixa na chybějící jazykový balíček

Některým uživatelům Civilu 3D se může při otevírání výkresu objevit následující hláška:

Pokud nejste vyložené sinologové nebo odporníci na střední a východní Asii a hlášky se chcete co nejrychleji zbavit, postupujte podle následujícího tipu (předpokládejme, že nejde o případ viru acad.vlx):

Autodesk vydal ke konci července malou horkou fixu, která řeší právě tento problém s chybějícími jazykovými balíčky. Navíc obsahuje opravu, která urychluje otevírání některých souborů a také řeší nadměrné vzrůstání velikosti souborů po pouhém přeuložení bez jakýchkoliv změn ve výkrese.

Podle verze C3D 200X si stahněte odpovídající soubor:

Pro C3D 2009 stahujte AeccNetwork.dbx a přepiště ho ve složce C:\Program Files\AutoCAD Civil 3D 2009.

Pro C3D 2010 je potřeba stahnout celý Update 3.1. Nezapomeňte si přečíst Readme...

Pro C3D 2011 stahujte soubor AeccNetwork.dbx ve verzi 32bit a 64bit a přepište stávající ve složce C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD Civil 3D 2011.

Lehce otravující hlášky se zbavíte otevřením problémového souboru a jeho opětovným uložením... Pro uživatele WinXP, kde se tyto případy vyskytují častěji, jsme preventivně "přeuložili" všechny naše oborové šablony do verze 2. K dostání jsou jako obvykle na CAD Studio VIP serveru.

Komentáře

  1. Dobrý den, po úspěšné instalaci C3D 2011 se mi začal objevovat popsaný problém. Učinil jsem jak píšete. Bohužel již nerozjedu soubory dwg už vůbec. Prosím poraďte. Díky

    OdpovědětVymazat

Okomentovat