Civil 3D nápady 2.0

Vítáme vás u dnešního článku,
ve kterém opět dostanete možnost ovlivnit Civilácké směřování. Je to sice běh na dlouho trať, ale co už. Lepší než jen tak mluviti do větru. :)


   V nedávném článku jsme se snažili udělat drobný experiment a na Civil IDEAS založili vlákno, abychom rozproudili debatu o hromadné editaci proužků v podélném profilu. Počet hlasujících pro tento nedostatek se ustálil na 34. Popravdě jsem trochu doufal ve větší číslo, ale zřejmě to asi není tak velký problém, nebo ... ?


   Trochu jsem si pak projel další nápady od uživatelů a vývojářů a pár zajímavých vybral. Pokud jste našli jiné, které stojí za zmínku, určitě se o ně podělte. :)

  1. Pokročilá správa cílů v koridoru
  2. Správa probíhajících procesů nebo status bar pro dlouhé operace
  3. Přebudování koridoru zde a zde
  4. Civilovské popisky se chovají jako AutoCAD poznámky
  5. Práce v SAC a zarovnání parametrů



a jistě bychom našli spoustu dalších ...


   Myslíte si, že sdílení nápadů a hlasování pro ně je cesta k jejich prosazení? Nebo máte pocit, že touto cestou nic změnit nelze? A jak by podle vás měla probíhat ideální spolupráce a výměna názorů mezi uživateli a vývojáři? 

   Dejte nám vědět ... ;-) 

Komentáře

  1. Myslím si, že cokoliv je lepší než nic. Jakákoliv snaha a rozproudění diskuse je dobrá a hlasování může být dobrou sondou. Nicméně si myslím, že diskuse v obecné rovině nikdy nebude tak přínosná jako řešení konkrétních problémů. Myslím si, že nejlepší cesta jak zlepšovat Civil 3D je čerpat náměty z řešení konkrétních problémů, které řešíte v rámci Vaší podpory a které pak převedete do nástrojů Civilu. Myslím si, že takto vzniklo pár užitečných nástrojů ze z Vašich Civil Tools.
    Otázka sama o sobě je směřování Civilu 3D k BIMu a jak dosáhnout toho, aby i při projektování rekonstrukcí intravilánových komuníkacích byl Civil 3D užitečným a uživatelsky příjemným nástrojem...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,
    určitě máte pravdu. Budeme dělat nadále, co je v našich silách.

    Díky za reakci
    Martin Folber

    OdpovědětVymazat

Okomentovat