Civil Tools - Hromadné cílování koridoru

Pěkný start do nového týdne,

   máme pro vás dobrou zprávu v podobě nové utility, na které jsme dlouho pracovali a ladili k dokonalosti. Všichni naši zákazníci si ji mohou na helpdesku stáhnout v nových Civil Tools 2019. Verze 2018 vyjde hned v zápětí, chvilku na ni tedy počkejte :)

   Na videu níže váš může trochu zmást poloha ikony, ale nebojte, najdete ji klasicky v ribbonu Civil Tools, jak jste zvyklí :)

Hromadné cílování jako středobod našeho ribbonu :)

Načtení ribbonu

   Občas se stane, že po instalaci nástroje nenajede náš Civil Tool ribbon. Pokud se tak stane, pomůže vám tento krátký GIF.

Cesta pro nalezení ribbonu
C:\Users\VÁŠ ÚČET\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2019\csy\Support

Aktualizace seznamu Ribbonů po instalaci nástroje

Co vlastně umí?

   Nová funkce hromadné cílování koridoru, velmi usnadňuje nastavení složitějších koridorů, kdy je třeba definovat více cílových parametrů. Nemusíte tak klikat řádek po řádku, ale stačí si říct, na jaké podsestavy chcete cíle nastavit a buch, jsou tam :)

   Video demonstruje případ v křižovatce, ale samozřejmě užití této utility doceníte v extravilánu, intravilánu, na vodě, ve vzduchu, zkrátka všude.



   Určitě tuto novou funkci vyzkoušejte, jelikož je pro práci s koridorem jako stvořená a velmi zrychlí používání programu Civil 3D. Vy se tak budete moci soustředit na další, důležitější věci než jen klikání myší :)

   Budeme velice rádi, pokud nám k této utilitě napíšete vaše dojmy, zkušenosti a podněty k vylepšení. Rovněž jsme rádi, že vám můžeme přinášet funkce usnadňující vaši práci. Doufáme, že se vám líbí.

   Hezký den :-)  



Komentáře

Okomentovat