Podsestava tvárnice ŽPSV

Dobrý den,
opět se nám trochu rozrůstá naše paleta podsestav. :)



   Rádi bychom vám dnes představili jednoduchou podsestavu tvárnice dle katalogu firmy ŽPSV, kterou si všichni naši zákazníci a uživatelé Civil 3D 2019 mohou stáhnout a zalicencovat na našem helpdesku. Jako vždy je možné podsestavu parametricky upravovat a přizpůsobit svým potřebám, pokud by vám zrovna nevyhovovaly nastavené rozměry.


   Volitelně můžete připojit i sirkovou podsestavu s ohumusováním, kterou lze rovněž cílovat. Sirka kombinuje chování několika Všeobecných podsestav jako jsou - NapojeníŠířkyASklonu, NapojeníNaSklonASvislouOdchylku či NapojeníDleXY.



   Chování podsestavy můžete rovněž shlédnout na videu, nebuďte však překvapení, video je natáčené na o chlup starší než finální verzi podsestavy. Veškeré informace o chování podsestavy naleznete rovněž v Nápovědě. :-)


   Zanedlouho přijdeme s dalšími podsestavami, tak se můžete těšit a nebo nám můžete přímo napsat, která podsestava vám chybí, a my ji pro vás vytvoříme. Hezký den :-)  

Komentáře

  1. Děkujeme ŽPSV za zajímavý sponzorský dar. Možná kdyby to šlo upravit i na TZZ 4a bylo to ještě zajímavější. A nějak mi uniká ten limit na 2019.

    Jinak když už jste psal co přidat, tak bych chtěl upravajit všechny linky u kterých to dává smysl, do jednotného styly ala CS, tedy s/bez ohumusování. Ale vzhledem k tomu, že mě s tím už jednou poslal pan Folber do háje, že se mám naučit SAC, tak asi nic. Ale ptal jste se.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, poděkovat můžete CAD Studiu :-) ŽPSV je v tom naprosto nevinně. TZZ 4a klidně přidáme, časem, a co se týká sirkových podsestav, něco se kuje ;-).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat